Як у кіно кабріолети для кіноманів

Стильні автомобілі з відкритим верхом на дорозі привертають загальну увагу до власників і пасажирів або водіїв, які взяли кабріолет в оренду. Не дивно, що такі моделі полюбляють режисери, підкреслюючи шикарним авто статус та унікальність головного героя.

Джеймс Бонд - один із головних шанувальників авто з відкритим верхом. Найперша машина суперагента - Chevrolet Bel Air блакитного кольору. Бюджет першої серії бондіани "Доктор Ноу" був настільки малий, що для героя Шона Коннері довелося взяти кабріолет напрокат. Знайти таку модель у Києві зараз практично неможливо, але покататися на сучасному американському автомобілі цілком реально - у компанії Exotic Cars Ukraine можна взяти в оренду чорний Chevrolet Camaro або яскраво-червоний Corvette. У пізніших серіях Бонд неодноразово красувався в шикарних спорткарах з відкидним дахом, так найвпізнаваніша машина суперагента - Aston Martin DB5, а японською Toyota 2000GT керувала в п'ятому фільмі його дівчина.

Розкішний Buick Roadmaster Convertible 1949 року став одним із головних героїв культового фільму "Людина дощу". Спеціально для зйомок посилили задню підвіску авто, щоб воно могло витримати важку відеоапаратуру.

Одне з найпопулярніших авто з відкидним дахом у кінематографі - FORD MUSTANG. Саме його водить Жан-Луї Трентіньян у фільмі "Чоловік і жінка", червоний Мустанг знімали в картинах "Внутрішній простір", "Тікай не озираючись", серіалі "Беверлі-Гіллз, 90210", на моделі 69 року їздить герой фільму "Джон Вік".

Не завжди стильна машина символізує "крутість" головного героя. Так, щоб підкреслити незграбність головного героя серіалу "Коломбо", персонаж Пітера Фалька пересувався на Peugeot 403 Grande Luxe Cabriolet, ніколи не опускаючи його дах.

Відчути себе в ролі улюбленого персонажа, відчути дух свободи і пригод ви зможете, взявши напрокат кабріолет у компанії Exotic Cars Ukraine. У нас можна замовити машину як для самостійної поїздки, так і разом із водієм.

Для оренди кабріолетів у Києві телефонуйте +38 096 6 200 200 або пишіть.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.