міфи про кбріолети

Розкішні автомобілі зі зсувним дахом незмінно привертають увагу на дорозі. Однак придбати в особисте користування таку машину українці особливо не прагнуть, і навіть в оренду кабріолети в Києві беруть рідше, ніж інші авто представницького класу. Причина такого ставлення зовсім не в недоліках моделей з відкритим верхом, а в упередженнях, які не мають під собою реального підґрунтя. Які ж міфи переслідують ці стильні авто?

Вітер, пил і шум

Плануючи купити або взяти напрокат кабріолет, водії часто бояться, що насолодитися поїздкою завадить вітер і пил, що летить, не приваблює і можливість потрапити в пробку і вдихати вихлопні гази в машині з відкритим верхом. У сучасних моделях виробники подбали і про водія, і про пасажирів. Лобове скло - перешкода для зустрічного вітру, а спеціальні екрани за сидіннями запобігають утворенню вихорів, захищаючи людей у другому ряду. За дуже сильного бічного вітру і під час стояння в заторі дах доведеться опустити. Але в будь-якому легковому авто вікна доводиться закривати, якщо поруч димить стара вантажівка.

В осінньо-зимовий період холодно

Складні тенти виготовляються з міцного, багатошарового матеріалу з низькою теплопровідністю. Вони зберігають тепло в салоні і надійно захищають його від снігу і дощу, в чому легко переконатися, взявши в оренду кабріолет у Києві в холодну пору року.

Дорогий в експлуатації

Переважна більшість кабріолетів виготовляється на базі споріднених моделей седанів і купе, мають з ними схожі параметри і комплектуючі. ТО таких машин можна порівняти за вартістю з ТО авто із закритим верхом. Основні відмінності полягають у деталях корми, кришці багажника і оптиці. Дорогий ремонт може викликати тільки механізм даху, проте він має високий ресурс.

Низька безпека

Сучасні іномарки зі зсувним верхом не поступаються в міцності звичайним машинам, що підтверджено сотнями краш-тестів на лобовий, задній і бічний удар. Під час перекидання у пасажирів існує ризик отримати серйозні травми, якщо вони не пристебнуті ременями. Для захисту передбачені жорсткі стійки і поперечні балки, посилена рама лобового скла, дуги безпеки, що вистрілюють.

Найкращий спосіб розвіяти упередження - поїздити самому. Компанія Exotic Cars Ukraine пропонує автомобілі підвищеної комфортності, з високим рівнем безпеки. Для оренди кабріолетів у Києві телефонуйте +38 096 6 200 200 або пишіть.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.