Найкращі авто для побачення та Дня закоханих

Хоча автомобіль давно вважають не розкішшю, а засобом пересування, це не стосується по-справжньому дорогих, престижних машин. Людина, що перебуває за кермом CHEVROLET CAMARO, BENTLEY CONTIENTAL або PORSCHE CAYENNE, автоматично привертає до себе увагу. У тому числі - протилежної статі. І те, що у вас немає такого автомобіля, - не привід для відчаю. Адже стильні, екзотичні та спортивні авто напрокат можна взяти в Києві! Це чудовий варіант для організації побачення як у День святого Валентина, так і в будь-який інший.

Візьміть спорткар в оренду і вирушайте до улюбленого ресторану або кафе, милуйтеся зоряним небом, відкривши дах кабріолета. Відвідайте значущі для вашої пари місця Києва або відкрийте нові, невідомі куточки столиці.

Прокат екзотичних авто на 14 лютого

Ми проаналізували дослідження, яке проводили фахівці найбільшої прокатної компанії Європи. Згідно з їхніми даними, майже 50% опитаних віком до 30 років вважають ідеальним авто для побачення кабріолет, купе або родстер. А от у віковій групі від 30 до 45 років більше цінують практичні седани, які свідчать про те, що водій орієнтований на сім'ю та міцні стосунки. Незалежно від віку респондентів, впевнене друге місце в якості ідеальної машини для побачень тримають позашляховики. Вони проїдуть навіть бездоріжжям і допоможуть зробити зустріч незабутньою!

Exotic Cars Ukraine пропонує свій ТОП-3 авто напрокат для закоханих.

JAGUAR F-TYPE - це класичний британський спорткар, що має світову репутацію найстильнішого родстера. Потужний і швидкий, легкокерований автомобіль дасть змогу здійснити захопливу поїздку зі справжнім відчуттям дороги.

PORSCHE PANAMERA. Цей повнорозмірний седан - близький родич гоночних автомобілів, а тому дарує найкращі враження від потужності та швидкості водіння на столичних дорогах. При цьому вам гарантовано 100%-вий комфорт і насолоду від поїздки в будь-яку погоду.

RANGE ROVER. Цей екзотичний для України автомобіль обирають в оренду, щоб вирушити з коханим у важкодоступні місця. Для нього не існує поганої дороги або погоди!

День святого Валентина наближається, і якщо ви шукаєте екзотичний автомобіль в оренду для ідеального побачення, нам є що запропонувати саме вам! Великий вибір спорткарів для зустрічей - у вашому розпорядженні в будь-яку пору року. За умови, що вам уже є 25 років, а водійський стаж становить понад 5-ть.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.