Оренда кабріолета на дівічник

Сісти за кермо крутої спортивної машини - мрія багатьох дівчат. Чому б не здійснити її в такий хвилюючий момент, як прощання з незаміжнім життям? Оренда кабріолетів для жіночої вечірки перед весіллям - чудова нагода провести цей день із драйвом, відвідавши значущі для вас місця столиці та зробивши круту фотосесію. Взяти в прокат спорткар без верху в Києві ви можете в компанії Екзотик Карс Україна. Ми пропонуємо кілька чудових варіантів для проведення дівич-вечора, що запам'ятається найбільше.

Прогулянка + ресторан + піжамна вечірка. Ви можете зібратися з друзями вдома, випити по келиху шампанського або чашечці чаю, а потім підвести їх до вікна і показати, що внизу на вас чекає розкішний білий BENTLEY CONVERTIBLE. Це класичний варіант люксового автомобіля - в міру брутальний, елегантний, бездоганний. Він доставить вас у будь-які місця на карті міста, стане чудовим фоном для стильної фотосесії. Після прогулянки завітайте до улюбленого ресторану, а ввечері поверніться додому або в готель, де влаштуйте вечірку з подругами.

Катання на кабріолеті + відвідування салону краси. Напередодні весілля так хочеться забути про нервову підготовку до урочистості та розслабитися. Ми пропонуємо скинути втому і втекти від стресу з найкращими подругами на яскравих FORD MUSTANG (жовтий, 4 місця) або червоному двомісному CHEVROLET CORVETTE. Сідайте за кермо орендованого кабріолета і насолоджуйтеся швидкістю та драйвом! А після прогулянки з вітерцем вирушайте в SPA, де над вашим тілом будуть чаклувати масажисти, банщики, косметологи та інші майстри краси.

Взяти кабріолети в оренду в Києві та провести незабутній день із подругами ви можете в Exotic Cars Ukraine. Телефонуйте нам за номером +38 096 6 200 200, пишіть.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.