Особливості оренди спорткара

Оренда спорткарів у Києві робить вашу мрію про розкішний і швидкий автомобіль ближчою! Дозвольте собі доторкнутися до ексклюзивних авто і керувати ними, прокотившись столичними вулицями. Обираючи в прокаті PORSCHE PANAMERA або JAGUAR F-TYPE, про що вам потрібно потурбуватися і про які нюанси пам'ятати?

Чудовий привід взяти в оренду спортивне авто в Києві:

побачення з коханою людиною;

зустріч із важливими партнерами по бізнесу;

парубочий або дівич-вечір напередодні весілля;

вечірка з друзями або колегами;

зйомка відео та фотосесії, реклами товарів і послуг;

довгоочікувана зустріч в аеропорту або на вокзалі.

Спорткар напрокат в Exotic Cars Ukraine

Взявши в оренду спорткар, кожен клієнт Exotic Cars Ukraine отримує у своє розпорядження унікальний, дороговартісний автомобіль в ідеальному стані та з повним баком якісного пального.

При замовленні спорткара враховуйте:

якість мультимедіа - з хорошою акустичною системою ваші враження від поїздки "з вітерцем" будуть яскравішими;

режим (ручний або електропривод) і швидкість підйому даху в спортивному кабріолеті, адже мінлива київська погода може зіпсувати враження від прогулянки;

додаткове оснащення, яке зробить поїздку комфортнішою і приємнішою (масажні крісла, підігрів сидінь, ергономічні підголівники тощо).

Зверніть увагу, що існує обмеження добового пробігу орендованих ексклюзивних автомобілів. Для кабріолетів і спортивних авто воно становить 150 км. Орендарем може виступати водій віком від 25 років зі стажем водіння понад 5 років. Заставна сума, яку бере компанія на термін прокату, варіюється від 1000$ до 5000$ залежно від обраного авто.

Компанія Exotic Cars Ukraine рекомендує взяти в оренду спорткар у Києві. Пропонуємо великий вибір спортивних авто, седанів, позашляховиків преміум-класу. Телефонуйте +38 096 6 200 200 або пишіть на Viber, і наш менеджер допоможе підібрати відповідний для вас автомобіль. Можливе замовлення VIP-авто з водієм.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.