Спорткар Бентлі серії Gran Turismo напрокат у Києві

За кермом легенди: спорткар Бентлі серії Gran Turismo напрокат у Києві

Звикли жити на повній швидкості? Вважаєте, що спортивний автомобіль має бути розкішним, комфортним, і не згодні на компроміси? Візьміть напрокат у Києві Bentley Continental GT - легендарний британський спорткар класу Gran Turismo. Його максимальна швидкість становить 318 км/год, а від 0 до 100 км/год він розганяється всього за 5,3 секунди!

Бездоганно англійський спорткар напрокат у Києві

Бентлі Континенталь ГТ - не новачок на автомобільному ринку. Модель випускається з 2003 року, але досі приковує до себе увагу і захоплені погляди, де б вона не з'являлася. Це справжній англієць, бездоганний британський спорткар, з часткою манірного лиску. Його витягнутий, рельєфний кузов ефектно доповнений хромованими деталями. Для оздоблення розкішного салону використана натуральна шкіра і шпон цінних порід дерева. Більша частина операцій на заводі Bentley в Кру (Велика Британія) проводиться вручну, доводячи авто до досконалості.

Що означають літери GT в моделі від Бентлі? Це скорочення від Gran Turismo - "велика подорож". Так позначають потужні гоночні машини, призначені для доріг загального користування. Вони пристосовані для тривалої повсякденної їзди на високій швидкості, мають м'якшу підвіску, ніж звичайні спорткари.

Bentley Continental GT идеально смотрится в кадре, это один из лучших спорткаров напрокат в Киеве для фотосессий и съемок роликов. На большом экране вы можете увидеть эту модель в таких фильмах, как "Форсаж", "Фарго", "Смертельное оружие", "Судный день", многочисленных сериалах и музыкальных клипах. Бентли Континенталь ГТ можно найти в гаражах звезд мирового уровня: Ким Кардашьян, Пэрис Хилтон, Роберта Дауни-младшего, Синди Кроуфорд, Арнольда Шварценеггера и других.

В компании Exotic Cars Ukraine вы можете взять напрокат в Киеве Bentley Continental GT для самостоятельных поездок или арендовать авто с профессиональным водителем. Если вам уже исполнилось 25 лет, вы имеете пятилетний стаж вождения, то понадобятся только паспорт, водительское удостоверение, ИНН и залоговая сумма. Для заказа роскошного британского купе звоните по телефону +38 096 6 200 200 200 или пишите.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.