Спорткар напрокат найкращий тест-драйв перед покупкою

Плануєте придбати сучасний спорткар, але сумніваєтеся у виборі моделі? Переконатися, чи відповідає автомобіль вашим очікуванням, без повноцінної поїздки складно. Автосалони надають можливість випробувати обрану модель, але офіційний тест-драйв триває не більше 20-30 хвилин і проводиться винятково в присутності менеджера і за узгодженим маршрутом. У таких умовах складно зрозуміти всі переваги та недоліки обраної моделі. Хочете скласти власне враження про машину і прийняти усвідомлене, зважене рішення? У компанії Exotic Cars Ukraine ви можете взяти спорткар в оренду на кілька днів, щоб разом із друзями або сім'єю в спокійній обстановці оцінити обрану модель.

На що звернути увагу, взявши спорткар напрокат для тест-драйву?

Під час посадки зверніть увагу на комфортність салону, внутрішній простір, інтер'єр, зручність сидінь, огляд дороги. Налаштуйте дзеркала, перевірте роботу клімат-контролю. Виїхавши на трасу, зосередьтеся на тому, як поводиться автомобіль у типових дорожніх ситуаціях: оцінюйте рівень керування, швидкість гальмування і розгону, рух у заторах. Дивіться, як машина входить у повороти, наскільки здатна до маневрів і як легко слухається керма. Спробуйте рух на дорогах різного типу.

Враховуйте, що, на відміну від автосалонів, прокатні компанії надають в оренду машини з пробігом. Це дає змогу вам зрозуміти, як поводитиметься ваше авто через кілька років. Спробуйте дві, три, чотири різні моделі - так легше відчути різницю в динаміці, керованості, рівні шумоізоляції, роботі двигуна, КПП, гальмівної системи.

Компанія Exotic Cars Ukraine надає в погодинну і подобову оренду в Києві спорткари, кабріолети і позашляховики за доступними цінами. У нас ви зможете взяти напрокат авто підвищеної комфортності з бензиновим або дизельним двигуном, переднім, заднім і повним приводом. Порівняйте витончений і стрімкий Ford Mustang з розкішним JAGUAR F-TYPE, ефектним Chevrolet Camaro і аристократичним Bentley Continental GT.

За необхідності ми також готові надати професійного водія для вашої поїздки. Для оренди спорткарів у Києві телефонуйте +38 096 6 200 200 або пишіть.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.