Кабріолет на прокат

Зимова їзда на кабріолеті

Під час вибору в холодну пору року ексклюзивних авто напрокат мало хто звертає увагу на кабріолети. Існує думка, що автомобілі з верхом, що відкривається, не підходять для їзди восени та взимку. Чи так це насправді? Спробуємо знизити градус скепсису і переконати, що взяти в оренду кабріолет у Києві - чудова ідея в будь-яку пору року!

Кабріолет напрокат восени та взимку: три пункти "за"

Взимку і восени в кабріолеті тепло. Для когось це здасться нонсенсом, але просто повірте, що навіть до +5 за бортом досить вітрозахисного екрану і піднятих стекол. А увімкнена пічка зробить вашу поїздку комфортною і за мінусової температури. Тенти кабріолетів виконані з багатошарового прогумованого матеріалу, який відмінно тримає тепло і не продувається, а трансформери з жорстким складним дахом взагалі не відрізняються від звичайних машин. У Канаді, наприклад, одне з найпопулярніших авто - CHEVROLET CAMARO, а в цій країні погодні умови можна порівняти з українськими. У Великій Британії віддають перевагу BENTLEY CONTINENTAL GT, але ж Туманний Альбіон не радує сонячними днями.

Взимку і восени в кабріолеті не спекотно. Їхати в авто без верху під палючим сонцем у +35 - сумнівне задоволення. Саме тому особливою популярністю автомобілі зі складним дахом користуються в міжсезоння, коли "за бортом" комфортні 10-20 градусів. Система "повітряний шарф", якою оснащений, наприклад, MERCEDES SL500, дає змогу насолоджуватися комфортною поїздкою за низьких температур, не піднімаючи верху.

Кабріолет восени та взимку - це оригінально. Ви хочете справити на когось незабутнє враження? Запросіть людину покататися на взятому в оренду кабріолеті в холодну пору року. По-перше, як ми вже писали вище, вам буде комфортно в машині без верху, а по-друге, ви гарантовано отримаєте порцію захоплених і здивованих поглядів.

Кілька рекомендацій для тих, хто вибирає кабріолет в оренду в холодну пору року:

складати і розкладати верх краще в теплі, давши авто прогрітися;

якщо у машини заднє вікно виконано з пластику, то не варто опускати дах при "мінусовій" температурі - воно може лопнути;

у сонячну погоду при відкритому верху не нехтуйте сонцезахисним кремом - "згоріти" можна навіть взимку.

Обирайте елегантний, стильний, яскравий кабріолет напрокат у Києві від EXOTIC CARS і насолоджуйтеся швидкістю і свободою в будь-яку пору року.


Создано 24 окт. 2023 г. в Новости
Последнее обновление 24 окт. 2023 г.