Отличные новости

2020 рік дуже цікавий був на різні події. "Корона" не давала працювати у звичному темпі жодній із галузей у цілому світі. Але поговоримо, про те як пройшов рік у нашій компанії. Загалом, за винятком вірусу все чудово. Всі клієнти цілі, ніхто не потрапив у серйозну ДТП. Автомобілі теж живі, були невеликі подряпини, відколи, розбите скло, але все без серйозних наслідків. Думали, буде гірше, лише кілька клієнтів потрапили в чорний список до нас. Загалом, усім нашим клієнтам величезне спасибі за розуміння і за нормальне ставлення до наших автомобілів.

Розповімо, які новинки з'являться у 2021 році в нашому парку:

⦁ На численні прохання Dodge Challenger R/T Scat Pack 6.4. Автомобіль у білому кольорі, на чорному салоні. Потужність 485 к.с. 0-100 м 4.3 с

⦁ Ford Mustang, 2.3, 2019 року, кабріолет, блакитного кольору 317 к.с.

⦁ Ford Mustang 2018 року, кабріолет, колір срібло, 317 к.с.

Перераховані вище автомобілі будуть доступні в прокат із середини квітня. До літа, можливо, з'явиться більш бюджетна версія Dodge Challenger з мотором 3.6. У квітні ми, з нашими партнерами, знімемо по кожній машині невеликі огляди і проведемо фотосесію цих машин. Розповімо про всі нюанси, проведемо порівняльні тест драйви і розповімо про всі особливості цих автомобілів. А Ви своєю чергою зможете взяти на прокат будь-який з цих автомобілів і самостійно спробувати, що Вам більше до душі. Є хороші новини: ціни на прокат кабріолетів у Києві цього року будуть нижчими в середньому на 10-15%. Також відбуватимуться акції і наприкінці кожного місяця, вільні авто можна буде взяти в оренду зі знижкою до -50%. Про ці акції ми повідомляємо в наших соціальних мережах.


Создано 24 окт. 2023 г. в Новости
Последнее обновление 24 окт. 2023 г.