Найбільш екзотичні авто Києва

Aston Martin, Рorsсhe, Jaguar, Bentley - ці марки автомобілів знайомі всім любителям швидкої їзди і люксових машин. Саме їхні моделі є еталонами супер- і спорткарів. Які з них можна побачити на вулицях Києва і навіть узяти напрокат в Exotic Cars Ukraine?

Ексклюзивні авто в оренду від Exotic Cars Ukraine

Жителів столиці складно здивувати екзотичними автомобілями, адже тут живуть найзабезпеченіші українці та гості нашої країни. Але є спорткари, які притягують погляд навіть досвідчених автолюбителів.

JAGUAR F-TYPE - легендарний родстер, що поєднує хижий зовнішній вигляд і британську розкіш. Під його капотом - трилітровий V6 двигун потужністю в 340 к.с., що розганяє авто до 100 км/год трохи більше, ніж за 5 секунд!

PORSCHE PANAMERA - найбільш "діловий" спорткар, стильний і сучасний, який справить враження на ваших бізнес-партнерів. У цього представника німецького автопрому під капотом захований V6 двигун об'ємом 3,6 л. і потужністю 310 к.с., а на борту - аудіосистема з 10 динаміками.

BENTLEY CONTINENTAL - елегантний 5-місний спорткар у кузові седан для тих, хто цінує автомобільну класику. Справжня рідкість на наших дорогах. Двигун 6.0 L12 з турбонаддувом і потужністю 575 к.с. дає змогу розігнатися до 100 км/год за 5,9 секунд.

ASTON MARTIN RAPID - цей спорткар від Екзотик Карс Україна ніби зійшов з екрану фільмів про Джеймса Бонда. Стрімкий, з чудовими аеродинамічними характеристиками хетчбек потужністю 477 к.с. розвиває швидкість до 250 км/год, а розганяється до 100 км/год за 5.3 секунди.

CHEVROLET CORVETTE - агресивний зовнішній вигляд Корвета повністю підтримується його "начинкою": під капотом у легендарного спорткара в яскраво-червоному кузові targa - 8-циліндровий двигун об'ємом 6,2 літра і потужністю 466 к.с. Розганяйтеся до сотні за 4,2 секунди!

Хочете спробувати себе за кермом найекзотичніших авто Києва? Компанія Exotic Cars Ukraine завжди запропонує найкращий вибір ексклюзивних, розкішних і дуже швидких автомобілів напрокат. Телефонуйте за номером 097 011 33 11 (англійська мова), 096 6 200 200 або пишіть у Viber


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.