Оренда позашляховика в Києві спорт-купе MERCEDES GLE43AMG

"У вас не буде другого шансу справити перше враження", - говорила Коко Шанель, і з цим неможливо не погодитися. Обираючи в оренду позашляховик у Києві для важливої ділової зустрічі, знайомства з інвесторами або потенційними партнерами, підходьте до питання максимально ретельно. У компанії Exotic Cars Ukraine є, що вам запропонувати! Mercedes GLE43AMG COUPE - стильний позашляховик, з яким у вас не буде шансу залишитися непоміченим у будь-якій ситуації.

Mercedes GLE43AMG COUPE - спортивний позашляховик напрокат у Києві

Mercedes GLE43AMG - більш розкішний, але не менш практичний суперник BMW X6. На відміну від останнього, це рідкісний позашляховик на наших трасах, що робить його чудовим варіантом для оренди - на вас і ваш автомобіль точно звернуть увагу, відзначивши його ексклюзивність.

7 причин взяти напрокат Mercedes GLE43AMG:

розкішний шкіряний салон, в якому з комфортом розмістяться ваші пасажири;

спортивний зовнішній вигляд, що привертає увагу, без "рубаних" ліній GLE старшого покоління;

бітурбований двигун V6 - прискорення до 100 км/год за 5,7 секунд;

маневрений і легкий, незважаючи на великі розміри;

відмінно працюють функції допомоги водієві, ергономічна панель - навіть якщо ви вперше сіли за його кермо, за кілька хвилин ви відчуєте себе "як вдома";

різноманітна інформаційно-розважальна система;

високий кліренс для комфортних поїздок по бездоріжжю.

Спортивна підвіска AMG AIRMATIC і адаптивна система амортизації робить поїздку справді комфортною в складних дорожніх умовах столиці. Автомобіль плавно проходить повороти і складний рельєф київських ремонтованих проспектів. Це ідеальний "крейсер" для тривалих подорожей - надійний, тихий і чуйний. Якщо на вас чекає поїздка Києвом або подорож до інших великих міст, зверніть увагу саме на оренду цього представника німецького автопрому.

Для оренди Mercedes GLE43AMG або іншого автомобіля з автопарку Exotic Cars Ukraine телефонуйте за номером +38 096 6 200 200 або пишіть на Viber, Telegram +38 097 011 33 11. Ми допоможемо підібрати вам оптимальний позашляховик, спорткар або кабріолет в оренду в Києві з водієм або без.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.