Ексклюзивні авто на весілля у Києві

Проїхатися з вітерцем за кермом розкішної спортивної автівки на власному весіллі - мрія будь-якого хлопчиська, який залишається жити в серці дорослого чоловіка, що створює сім'ю. І як щодо бажання нареченої про поїздку в кабріолеті і фату, що майорить на вітрі? А може, молодята - шанувальники брутальних позашляховиків? Компанія Exotic Cars Ukraine допоможе вам здійснити мрію, надавши в оренду ексклюзивний автомобіль на весілля в Києві.

Exotic Cars - це прокат найвідоміших європейських і американських спорткарів, кабріолетів і позашляховиків. Наш автопарк постійно оновлюється, щоб задовольнити високі запити найвимогливіших клієнтів. У нас можна взяти в оренду на весілля в Києві Jaguar, Corvette, Ford Mustang, Aston Martin, Porsche, Range Rover та інші екзотичні авто, на яких ви і ваші гості зможете кататися по місту весь святковий день. І навіть більше: за попередньою угодою можливий виїзд за межі країни.

Навіть короткострокова оренда авто на весілля за кілька годин зробить ваше свято незабутнім, залишить приємні спогади, красиві фото та відео. Дозвольте собі цю розкіш! Екзотичні машини стануть родзинкою вашого кортежу, зроблять його яскравим, оригінальним і стильним. Ви будете в захваті від такої поїздки!

Переваги авто на весілля від Екзотик Карс Україна:

ідеальний технічний стан автомобілів та їхній бездоганний зовнішній вигляд;

широкий вибір екзотичних моделей для тематичних весіль;

вигідні ціни, гнучкі знижки;

пунктуальні, делікатні та досвідчені водії, які досконало знають особливості столичного трафіку.

Орендувати шикарне ексклюзивне авто на весілля в Києві або іншому місті України в нашій компанії займе зовсім небагато часу. Досить заповнити форму біля обраної моделі авто або зателефонувати нашим менеджерам. У нас можна взяти машину в оренду з водієм, а якщо вам більше 25 років, то і самому сісти за кермо. У цьому разі від вас знадобиться паспорт, водійські права (стаж водіння від 5 років), ІПН, заставна сума (залежно від обраної моделі).

Щоб докладніше дізнатися про наш автопарк, його технічні характеристики та особисто побачити всі екзотичні спорткари, кабріолети, седани і позашляховики в Києві, телефонуйте за номером 097 011 33 11.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.