Mercedes G-Class стане електромобілем слідом за оновленим Hummer EV

Поза сумнівами! Mercedes-Benz G-Class отримає повністю електричну версію. Дану версію геліка збираються представити десь 2023 році і назвуть її, швидше за все, EQG.

Однак слід зазначити, що зображення не офіційні, а підготовлені в студії Sugar Design. Хоча, найімовірніше, саме так виглядатиме електричний G-Class. Решітку радіатора замінять на пластикову заглушку, оскільки підкапотному простору автомобіля не потрібному буде охолодження в класичному розумінні автомобілів із ДВЗ. Будуть змінені бампер і оптика автомобіля, яка стане більш футуристичною, проте, гелендваген залишиться собою і його так само можна буде впізнати з великої кількості автомобілів у загальному потоці.

Концерн Daimler зареєстрував дві назви для свого дітища Mercedes G-Class - EQG 560 і EQG 580. Поки що, технічні параметри модифікацій тримають у таємниці, але напевно вони будуть повнопривідними і отримають кілька електродвигунів.

Перед цим одним із перших електричний G-Class отримав помітний губернатор Каліфорнії та актор - Арнольд Шварценеггер.

Австрійська фірма Kreisel, яка спеціалізується на подібних переробках підготувала для нього автомобіль. "Термінатор" давно порушує питання забруднення довкілля та глобальної зміни клімату не просто на словах а й реальною боротьбою на державному рівні.

Exotic Cars може надати вам можливість орендувати G-клас або випробувати весь електромобіль TESLA. Тут ви можете обрати екзотичні та VIP автомобілі для будь-яких завдань! Прокат автомобілів від Exotic Cars у Києві.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.