Нові автомобілі поліції Фантоми на дорогах Києва та області

Компанія Exotic Cars Ukraine надає повний спектр послуг з оренди автомобілів, тож ми хотіли б поділитися з вами однією з найгарячіших та найобговорюваніших новин для автомобілістів України.

25 січня на дороги виїхали новенькі Skoda Kodiaq у складі спеціальної фантомної групи поліції. Ці авто не мають жодних розпізнавальних знаків, за якими можна було б їх відрізнити від інших серійних авто, але водночас мають технічні можливості для фіксування порушення правил дорожнього руху просто в потоці! У такий спосіб автомобілі можуть ідентифікувати порушників і одразу ж їх карати, не викликаючи зайвої уваги. Водії повинні будуть постійно пам'ятати, про те що існує загроза отримання штрафу не тільки завдяки камерам автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Теоретично - більшість водіїв почне порушувати набагато менше і більше водіїв буде дотримуватися правил швидкісного режиму в Україні.

Оскільки наша компанією Exotic Cars займається орендою автомобілів, нас зацікавило питання законності використання цього виду припинення правопорушень.

Сьогодні, загін фантомних патрулів складається всього з 4 автомобілів без розпізнавальних знаків або інших знаків відмінності від звичайних серійних цивільних автомобілів. Щоправда... одразу ж усі автомобілісти поділилися держномерами цих автомобілів у мережах, а саме: KA 0225 CB, KA 2851 CE, KA 2896 CE, KA 2096 CE.

Правоохоронні органи України планують докупити ці авто, якщо ініціатива виправдає себе, а саме закупити і обладнати близько 30 екземплярів, але марки і моделі авто планують приховувати.

Skoda Kodiaq у виконанні фантом обладнана системами контролю швидкості рухомих транспортних засобів у загальному потоці. Тож фантом може розрізняти рухомі об'єкти та досить точно визначати швидкість авто. Технічне оснащення дає змогу повноцінно розрізняти до 50 рухомих об'єктів одночасно в потоці.

Exotic Cars Ukraine однозначно раді будь-яким якісним змінам та збільшенні загальної безпеки руху на дорогах загального користування. Ми завжди повторюємо нашим клієнтам про правила дорожнього руху і просимо їх дотримуватися, щоб не порушувати правила і не наражати нікого зайвий раз на небезпеку.

Для оренди автомобіля з автопарку Exotic Cars Ukraine телефонуйте за номером +38 096 6 200 200 або пишіть на Viber, Telegram +38 097 011 33 11. Ми допоможемо підібрати вам оптимальний позашляховик, спорткар або кабріолет в оренду в Києві з водієм або без.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.