Оренда автомобілів у 2022 разом із компанією Exotic Cars Ukraine

Новорічні свята закінчуються, але позитивні емоції та нові враження в новому році тільки починаються! Компанія Exotic Cars щиро вітає вас з минулими святами і бажає всього найкращого! Ми завжди можемо допомогти вам з найкращими подарунками та новими враженнями для ваших близьких!

Компанія Exotic Cars представляє повний спектр послуг з надання оренди автомобілів з водієм і без водія, трансфери в місті та за містом, а також годинні тест драйви недоступних для багатьох автомобілів! Зараз ми ознайомимо вас з невеликим списком доступних автомобілів на сьогоднішній день:

Ford Mustang - культовий понікар, який має зухвалий і хижий вигляд завдяки дворівневій радіаторній решітці-сітці, стильним ребрам жорсткості, зміщеним назад переднім кузовним стійкам і екстремально заниженій лінії даху. Витончений, стрімкий силует Ford Mustang має ідеальні пропорції та поєднує в собі впізнавані елементи стилю ретро з новітніми тенденціями автомобільного дизайну. Ford Mustang 2019 року отримав змінений дизайн і 10-ступінчасту нову АКПП. В іншому автомобіль практично не змінився. Ford Mustang розвиває максимальну швидкість 234 км\год, розганяється до 100 км\год за 5,8 секунди, водночас прекрасно сповільнюється і агресивно, але стійко заходить у повороти. Широкі можливості для любителів швидкості надає двигун EcoBoost, що поєднує високу потужність (317 к.с.) і чудову паливну ефективність. Коробка автоматична, десятиступінчаста, задня підвіска - незалежна. Автомобіль вийшов дуже комфортний попри спортивне коріння. Ford Mustang можна використовувати повсякденно, без жодного дискомфорту. Енергоємна підвіска легко справляється з Київськими дорогами.

Dodge Challenger має один із найбільш упізнаваних виглядів. Уже його дизайн говорить про те, що це великий і важкий автомобіль, який грізно заявляє про свою присутність на дорозі. Зовнішній вигляд сучасного Челленджера - це сукупність масивних і грізних форм оригінального масл-кара 1970-х років і сучасних дизайнерських рішень, що застосовуються в автомобілях класу GT (туристичних купе). Наш автомобіль оснащений одним із найпотужніших двигунів - 6,4-літровим V8 потужністю 485 сил. Мотор працює в парі з 5-ступінчастим автоматом (для тих, хто не любить механіку, це важливо), тяга передається на задню вісь - це дарує неповторне відчуття як під час їзди по прямій, так і у віражах. За динамікою масл-кар Додж Челленджер здивує навіть досвідчених - позначку в 100 км/год Dodge Challenger 6.4 на 485 к.с. долає менш ніж за 5 секунд.

Chevrolet Camaro - яскравий представник американських культових понікарів і відмінний вибір для тих, хто мріє підкорити автостради або справити яскраве враження на оточуючих людей. У компанії Exotic Cars Ukraine ви можете орендувати цей легендарний кабріолет для урочистих або офіційних заходів, трансферів з аеропорту або в інші міста, а також для поїздок із друзями або романтичних зустрічей у Києві. Chevrolet Camaro має помітний, майже футуристичний зовнішній вигляд: притиснутий до дороги, "м'язистий" і потужний автомобіль з безліччю граней, солідними колісними арками, складною формою капота, що відображає величезну кількість відблисків. Кабріолет поєднує класику і сучасні традиції дизайну, виготовлений з підвищеною увагою до деталей.

Для оренди автомобіля з автопарку Exotic Cars Ukraine телефонуйте за номером +38 096 6 200 200 або пишіть на Viber, Telegram +38 097 011 33 11. Ми допоможемо підібрати вам оптимальний позашляховик, спорткар або кабріолет в оренду в Києві з водієм або без.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.