Оренда Dodge у Києві - класика американського автопрому на українських дорогах

Візьміть в оренду Dodge в Києві в компанії Exotic Cars Ukraine, щоб зрозуміти, за що американці так люблять ці потужні машини, що відроджують любов до водіння величезних, але маневрених авто. Додж - культовий бренд родом із США, що поєднує в собі класичний і навіть вінтажний вигляд із найсучаснішими технологіями. Ці автомобілі підходять як для ділової поїздки, так і для побачення і просто задоволення доторкнутися до легенди і зробити кілька знімків на її тлі.

Оренда Додж у Києві

Компанія Dodge заснована на початку минулого століття. Поряд з Ford вона є піонером американської автомобільної промисловості. Сьогодні, більш відома як виробник маслкарів. Бренд починав з поставок запчастин, поступово перейшовши до конструювання і випуску авто для внутрішнього американського ринку. І якщо їхній головний конкурент був націлений на "світове панування", то Додж залишався вірним американській мрії, ставши її автомобільним втіленням.

Бренд Dodge відомий розробкою як малих, так і середніх пікапів, а останніми роками у нього чудово виходять позашляховики (SUV) - високопродуктивні авто з двигунами V8 і вражаючими характеристиками прискорення. Один із них - Dodge Durango, ви можете взяти в напрокат в Exotic Cars Ukraine. Цей значний автомобіль не залишить байдужим, адже за брутальною зовнішністю ховається комфорт і легкість керування, відмінне маневрування навіть у щільному столичному трафіку. Dodge доповнює свої культові автомобілі потужними двигунами, радує вишуканим сучасним інтер'єром. Крім високої продуктивності і швидкості, виробник вкладає великі кошти в безпеку, інтегруючи новітні системи для плавної, комфортної і, перш за все, безпечної їзди.

У компанії Exotic Cars Ukraine ви можете оформити в оренду Dodge в Києві для самостійних поїздок або взяти напрокат автомобіль з професійним водієм. Зовсім скоро ми додамо в наш автопарк ще один Додж з мотором 6,4 літра! Слідкуйте за анонсами наших новин.

Вам уже є 25 і ви понад п'ять років керуєте авто? Тоді для оренди Додж знадобиться тільки паспорт, права, ІПН і застава. Для замовлення брутального американського автомобіля в столиці телефонуйте +38 096 6 200 200 або пишіть.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.