Оренда Land Rover і Range Rover у місті Київ Exotic Cars

Давно хотіли спробувати британських коней у русі або просто подобається аристократичність цих автомобілів? У нас чудова новина! Компанія Exotic Cars представляє повний спектр послуг з оренди автомобіля і має в своєму автопарку двох найяскравіших представників від британської марки автовиробника - Land Rover. Наші автомобілі є одними з найвідоміших і найкращих представників своєї марки, це сучасні автомобілі, які відмінно виконують свої завдання, а саме... Range Rover Vogue - безсумнівно породистий аристократ, чудовий зовнішній вигляд, вражаючі технічні можливості та затишок домашнього каміна просто у вашому автомобілі! Range Rover Evoque - початкова модель з лінійки позашляховиків, а так само найбільш продавана і популярна при цьому!

Оригінальний Range Rover Evoque назавжди змінив марку Land Rover. До створення Evoque позашляховики британського бренду були доволі гарними, але в доволі функціональному і квадратному вигляді, після цього ж Land Rover став не тільки модою і гламуром, а й бездоріжжям і заміськими маєтками. Під капотом нашого автомобіля встановлено 2-літровий бензиновий двигун потужністю 240 к.с. (177 кВт; 237 к.с.) з турбонаддувом. Land Rover представив Evoque з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач під час Женевського автосалону. Ця нова автоматична коробка передач розроблена ZF Friedrichshafen. Крім того, перша передача 9-ступінчастої автоматичної коробки передач спеціально розроблена для умов бездоріжжя, буксирування та несприятливих дорожніх умов. Крім того, перша передача 9-ступінчастої автоматичної коробки передач набагато нижча за першу передачу шестиступінчастої автоматичної коробки передач. Компанія Land Rover не розкрила жодних додаткових технічних подробиць про нову автоматичну коробку передач.

Land Rover Range Rover Supercharged Vogue. Потужний, динамічний, породистий Британець у топовій комплектації. Автомобіль має свій неповторний дизайн, який не переплутаєш ні з яким іншим автомобілем. Прокат Land Rover Range Rover в Києві від нашої компанії доставить Вам масу позитивних емоцій. Автомобіль володіє видатними ходовими якостями - це напевно один з найкомфортніших автомобілів класу SUV. Підвіска справляється з усіма нерівностями дорожнього покриття, Ви на ньому немов пливете над дорогою. Найпотужніший мотор V8 Supercharged, розвиває понад 500 к. с., і прискорюється до сотні за 5,4 секунди, і це автомобіль, який важить 2330 кг. Максимальна швидкість Land Rover Range Rover Supercharged досягає 225 км.год. 8АКПП працює дуже плавно і практично непомітно перемикає передачі. Витрата пального, враховуючи вагу і потужність, цілком помірна: траса 11-13 літрів, у міському циклі можна вкластися в 17-18 літрів. Шумоізоляція в автомобілі чудова, Ви немов переноситесь в інший світ, де немає сторонніх шумів. У салоні є практично все, про що можна мріяти: повний ел.пакет, підкачки, підігріви, вентиляції сидінь, шкіряний салон, роздільні клімат, панорама, дотяжки дверей, преміальна музика Meridian і т.д.

Компанія Exotic Cars Ukraine - оренда автомобілів у Києві та по всій Україні!


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.