Оренда спорткара в аеропорт

Хочете справити враження на близьку людину або ділового партнера, якого потрібно зустріти в аеропорту? Обирайте спорткар в Exotic Cars Ukraine і вирушайте на ньому в аеропорт "Бориспіль" або "Київ" (Жуляни). А зустрівши гостя, запропонуйте з вітерцем проїхатися столичними вулицями до місця призначення. Такий прийом точно не залишиться непоміченим!

Візьміть ефектне спортивне авто напрокат, щоб вирушити у відпустку, проводити ділових партнерів або кохану людину у відрядження. У цьому разі дорогою до місця вильоту за кермом будете ви самі, а після - автомобіль забере професійний водій Exotic Cars Ukraine.

Який спорткар в оренду в аеропорт обрати?

Ми пропонуємо широкий вибір спортивних авто напрокат в аеропорт на будь-який смак і бюджет.

FORD MUSTANG - найдоступніший варіант для молодих і активних. Цей стильний кабріолет яскраво-жовтого кольору не залишиться без уваги на київських вулицях.

MERCEDES SL500 - розкішна класика в чорному кольорі та найвищий рівень комфорту за доступну ціну прокату в аеропорти Києва в Exotic Cars Ukraine.

CHEVROLET CORVETTE - американська легенда потужністю 466 к.с. для тих, хто вміє цінувати швидкість.

JAGUAR F-TYPE - поєднання розкоші та хижого зовнішнього вигляду для найвимогливіших водіїв, які бажають справити незабутнє враження.

BENTLEY CONTINENTAL GT - розганяється до сотні за 5.3 секунди! Оптимальний вибір для будь-якої київської погоди - комфортна подорож до аеропорту чи з нього вам гарантована.

BENTLEY CONVERTIBLE - британський люксовий спорткар у білому кольорі для найромантичніших зустрічей у Борисполі або Жулянах.

Наш автопарк регулярно поповнюється новими моделями спортивних машин, седанів і позашляховиків, які ви можете орендувати для поїздки в аеропорти Києва або зустрічі ваших гостей.

Оренда машин у Києві від Екзотик Карс Україна - це можливість заздалегідь, без ризиків, вибрати і забронювати спорткар для вильоту або зустрічі гостей після прильоту. Щоб зробити замовлення, телефонуйте з 9 до 20 години +38 096 6 200 200 або пишіть у Вайбер.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.