Родстер та кабріолет у чому різниця

У гарну погоду поїздка на автомобілі з відкритим верхом - справжнє задоволення. Сучасні моделі комфортні та зручні, а дах, що опускається, дарує відчуття швидкості та свободи. Щоб випробувати непередавані емоції і драйв, сьогодні немає необхідності купувати дороге авто. За цілком доступну суму машину можна взяти в оренду в компанії Exotic Cars Ukraine. Ми пропонуємо напрокат у Києві автомобілі з відкритим верхом люксового класу з двома типами кузова - кабріолети і родстери.

Прокат родстерів

Родстер - дводверні спортивні авто з відкритим верхом, розраховані на водія та одного пасажира. Такі моделі мають подовжений капот, укорочену колісну базу, низький кліренс і кузов із високими динамічними характеристиками. В Exotic Cars Ukraine можна взяти в оренду родстери Jaguar F-Type, Chevrolet Corvette і Mercedes-Benz SL500 - автомобілі з чудовими ходовими характеристиками, потужними двигунами, автоматичною коробкою передач. Вони мають чудовий вигляд на фото, допомагають справити враження, підходять для романтичної та дружньої поїздки.

Кабріолет напрокат у Києві

Кабріолети створюються на базі розкішних спорткарів представницького класу. Вони оснащені м'яким або жорстким складним дахом, мають повноцінні пасажирські сидіння другого ряду. Дверей у таких моделей може бути як 2, так і 4. Наша компанія пропонує напрокат у Києві кабріолети, що відрізняються підвищеним рівнем комфорту, ультрасучасним дизайном, високим рівнем безпеки. У нас можна взяти в оренду Ford Mustang Convertible, Bentley Continental Convertible, Chevrolet Camaro на весілля і день народження, для романтичного побачення, ділової або розважальної поїздки, професійної або аматорської фотосесії.

Ми пропонуємо стильні спортивні машини для самостійних поїздок, а також надаємо за необхідності професійного водія. Для замовлення розкішного авто з відкидним дахом телефонуйте +38 096 6 200 200 або пишіть.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.