Як не можна поводитися зі спорткарами

Сьогодні нашу фірму прославила ДТП за участю стовпа і нашого мустанга. Найулюбленіша машина для зйомок і покатушок більше не доступна. Необережне водіння призвело прямо в стовп. Слава Богу ніхто, крім машини, не постраждав. Люди живі і навіть не травмувалися. Будьте уважні за кермом. Понти ще нікого до добра не доводили.

Чи знаєте ви, що кожен шостий спорткар, який продається у світі - Ford Mustang?

Цей автомобіль відкриває списки найпопулярніших спортивних авто і кабріолетів, без нього "не обходиться" жоден колекціонер, який поважає себе, або шанувальник істинно американських машин. Не дивно, що і в нашій країні вони користуються величезною популярністю. Зокрема як автомобіль напрокат у Києві. І тим більше шкода, що нещодавня аварія на проспекті Перемоги в столиці, вивела з ладу одне з цих чудових авто. На щастя, ніхто, крім безпосередньо бампера Мустанга і стовпа, в який він врізався, не постраждав.

Чому ж сталася ця аварія і що не можна робити, беручи спорткар напрокат у Києві? Спорткар в оренду: швидкість VS звичка Ви звикли їздити на повнопривідному або передньопривідному автомобілі? Беручи в оренду спорткар, враховуйте особливості керування такою машиною. Відсутність досвіду їзди на авто із заднім приводом зіграла злий жарт із людиною, яка взяла напрокат Ford Mustang. Це потужний задньопривідний кабріолет, керувати яким потрібно дуже уважно тому, що передньопривідний і задньопривідний автомобіль поводяться в поворотах кардинально по різному. Адже розгін від нуля до сотні у нього - трохи більше 5 секунд, максимальна швидкість 250 км/год, а коней під капотом - аж 317. Він прекрасний і агресивний на трасі, але в умовах міста показує свій норовистий характер, як та благородна тварина, на честь якої отримав своє ім'я. Другий момент, на який слід звернути увагу, - час оренди. Знову розглянемо на прикладі Ford Mustang, який потрапив в аварію. Автомобіль було взято в оренду о 10 ранку, а аварія сталася близько 18-ї години. І нехай водій був за кермом не всі 8 годин, а робив перерву на фотосесію, обід і милування краєвидами столиці, втома взяла своє. Швидкість реакції - параметр, який не прощає помилки під час водіння спортивного автомобіля.

І, нарешті, складне і делікатне питання, що стосується емоцій за кермом першокласного спорткара. Найчастіше спортивну машину беруть напрокат у Києві і для того, щоб справити враження і відчути себе "королем дороги". Ми рекомендуємо все ж швидко переміщатися виключно автомагістралями, а не ганяти міськими проспектами, щоб максимально знизити ризик ДТП.

Орендувати спорткар без водія в Києві ви можете в компанії Exotic Cars Ukraine.

За умови, що вам вже виповнилося 23 роки, а досвід водіння становить від 5 років. Усім рівних доріг


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.