Chevrolet Corvette - американський Lamborghini

Емоції, які отримує людина, керуючи шикарним кабріолетом люксового сегмента, ні з чим не можна порівняти. Зухвалі та брутальні спорткари приваблюють неординарних, сміливих людей, які люблять швидкість, епатаж, адреналін, які вміють насолоджуватися кожною хвилиною свого життя.

Родстери від найзнаменитішого італійського бренду Lamborghini давно стали символом статусності, розкоші та високих швидкостей. У світі щорічно продається всього кілька тисяч таких автомобілів, а у всій Україні налічується лише близько 45 моделей різного року випуску. Річ у тім, що вартість легендарних італійських болідів, навіть якщо брати їх в оренду в Києві, надзвичайно висока і не завжди виправдана. До того ж найближчі конкуренти в преміальному сегменті "наступають на п'яти". Так, американський Chevrolet Corvette від General Motors коштує значно дешевше і при цьому не поступається амбітному італійцю ні в дизайні, ні в динаміці, ні в розкоші салону. Його яскраво-червоний кузов має навіть ефектніший вигляд, ніж бюджетний Lamborghini.

Вражаюча потужність і доступна ціна

Chevrolet Corvette С7, який взяти напрокат у Києві ви можете в компанії Exotic Cars Ukraine, оснащений 8-циліндровим атмосферним двигуном 6,2 л, потужністю 466 к.с. і автоматичною 8-ступінчастою трансмісією. До 100 км/год кабріолет розганяється за 4,2 секунди. Корвет показує чудеса потужності на гоночній трасі, розвиваючи швидкість до 285 км/год, перемикається в економний режим витрати пального під час руху в міському потоці. Притиснутий до дороги силует, гострі грані, вишукані хвилі та перепади надають дизайну не просто динамічного, а агресивного, навіть нахабного вигляду. Вражає хижий довгий капот на тлі компактного салону, рубана задня частина з 4-ма патрубками вихлопної системи. Передні колісні диски - 19", задні - 20".

У поїздці водієві та пасажиру Chevrolet Corvette гарантовано максимальний комфорт. Ковшоподібні сидіння підтримують спортивну посадку, приладова панель з дисплеєм 8" передає максимум відомостей про двигун і системи. На допомогу водієві передбачені численні регулювання, навігація, мультимедіа. Встановлено систему вентилювання преміум-класу, двозонний клімат-контроль. Розкішний інтер'єр, в оздобленні якого використані шкіра, мікрозамша, алюміній і карбон, забезпечує високий рівень комфортності.

В оренду люксовий кабріолет у Києві пропонує компанія Exotic Cars Ukraine. Авто можна взяти напрокат для самостійних поїздок, а також замовити машину з професійним водієм. Для замовлення найкращого американського родстера телефонуйте +38 096 6 200 200 або пишіть.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.