Годинні тест-драйви на абсолютно нових G-Class і S-Class W223

Розглядаєте купівлю автомобілів від концерну Mercedes-Benz? Зацікавив G-Class та S-Class W223, але компанія не має такої послуги як такої?

Тоді ви безперечно знайшли те, що шукали! Exotic Cars Rental Ukraine пропонує вам узяти в оренду автомобіль, протестувати його під час тест-драйву, просто замовити автомобіль разом із водієм для трансферу чи вашого заходу з максимальним рівнем комфорту та престижу!

Наша компанія надає вам послугу погодинної оренди нового Mercedes G500 2021, а так само оренду подобову або на тривалий термін. Автомобіль абсолютно новий, офіційно куплений у дилера, і ви точно зможете відчути і відчути особисто емоції керування майже новим автомобілем!

Вартість же подобової оренди залежить від тривалості оренди, оренда на триваліший термін буде доступнішою і ви отримаєте більший кілометраж виходячи з умов оренди. Протестувати або організувати трансфер/захід допоможуть вам наші найкращі водії та інструктори! Під час тест-драйву ви зможете почути відповіді майже на всі запитання про автомобіль та під час трансферу отримати найвищий рівень комфорту.

Новий кузов Mercedes-Benz Gelenvagen легко впізнати від свого попередника, відмінності моделі 2021 року порівняно зі старим Гелендвагеном полягають у таких деталях: світлодіодні фари еліптичної форми, заокруглені задні ліхтарі, заокруглені прорізи вікон і кути дверей, нові та ширші передні крила автомобіля.

Хотіли б мати автомобіль з такою самою харизмою та статусом як у G-Class, але при цьому мати більш високий рівень комфорту? Exotic Cars Ukraine пропонує послугу прокату Mercedes-Benz S-Class у Києві. Цей автомобіль, на жаль, неможливо випробувати в офіційного дилера, але цю послугу може надати компанія Exotic Cars Rental у Києві. Ви можете взяти автомобіль в оренду без водія, з водієм, а також орендувати авто для зйомок. Ціна прокату цього автомобіля не дешева, але і преміальний автомобіль дешево не може коштувати, тим більше новий. Загалом: автомобіль для справжніх цінителів цієї моделі.

Коротко про характеристики і додаткові пакети нашого автомобіля: Mercedes-Benz S-Class, Long версія, мотор 3.0 дизель, повний привід, AIRMATIC, активна система допомоги в управлінні, система утримання смуг, Apple CarPlay, Android Auto, USB+, салон білий, підігрів і вентиляція всіх сидінь, роздільний клімат всіх пасажирів і багато іншого.

Ця версія вже не так вражає на фотографіях, але має свого роду стриману елегантність у плоті, яку, як ви знаєте, її творці вивчатимуть вельми пильно. Довжина нового автомобіля збільшилася на 34 мм до майже 5,3 м, а ширина - 1,92 м. Сама довша колісна база тепер становить 3216 мм. Місце для ліктів водія збільшилося на 38 мм, для задніх пасажирів - на 23 мм, а також на 16 мм більше місця для голови.

Решітка, як зазвичай, виросла, крила та загалом бічні сторони стали простішими, фари головного та заднього виду стали не такими впізнаваними, але тепер вони містять феноменально складну технологію освітлення. Багатопроменеві світлодіоди входять до стандартної комплектації, цифрове підсвічування доступне як опція; В установці головного світла використовуються три надпотужні світлодіоди, світло яких заломлюється і спрямовується мікродзеркалами діаметром 1,3 м, що загалом еквівалентно 2,6 мільйона пікселів світла. І це розумно: якщо автомобіль виявляє дорожні роботи попереду, він проектує дорожній знак на дорогу попереду як попередження водія. Або за необхідності направте світло на пішохода. Це буде схоже на "Близькі контакти третього роду".


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.