Оренда Mercedes-Benz S-Class W223

Mercedes-Benz S-Class W223.

Уже сьогодні Ви можете випробувати абсолютно новий автомобіль, ми пропонуємо скористатися послугою прокат Mercedes-Benz S-Class в Києві без водія. Цей автомобіль, на жаль, неможливо випробувати в офіційного дилера, але цю послугу може надати компанія Exotic Cars Rental у Києві. Ви можете взяти автомобіль в оренду без водія, з водієм, а також орендувати авто для зйомок. Ціна прокату цього автомобіля не дешева, але і преміальний автомобіль дешево не може коштувати, тим більше новий. Загалом: автомобіль для справжніх цінителів цієї моделі.

Коротко про характеристики і додаткові пакети нашого автомобіля: Mercedes-Benz S-Class, Long версія, мотор 3.0 дизель, повний привід, AIRMATIC, активна система допомоги в управлінні, система утримання смуг, Apple CarPlay, Android Auto, USB+, салон білий, підігрів і вентиляція всіх сидінь, роздільний клімат всіх пасажирів і багато іншого.

Ця версія вже не так вражає на фотографіях, але має свого роду стриману елегантність у плоті, яку, як ви знаєте, її творці вивчатимуть вельми пильно. Довжина нового автомобіля збільшилася на 34 мм до майже 5,3 м, а ширина - 1,92 м. Сама довша колісна база тепер становить 3216 мм. Місце для ліктів водія збільшилося на 38 мм, для задніх пасажирів - на 23 мм, а також на 16 мм більше місця для голови.

Решітка, як зазвичай, виросла, крила та загалом бічні сторони стали простішими, фари головного та заднього виду стали не такими впізнаваними, але тепер вони містять феноменально складну технологію освітлення. Багатопроменеві світлодіоди входять до стандартної комплектації, цифрове підсвічування доступне як опція; В установці головного світла використовуються три надпотужні світлодіоди, світло яких заломлюється і спрямовується мікродзеркалами діаметром 1,3 м, що загалом еквівалентно 2,6 мільйона пікселів світла. І це розумно: якщо автомобіль виявляє дорожні роботи попереду, він проектує дорожній знак на дорогу попереду як попередження водія. Або за необхідності направте світло на пішохода. Це буде схоже на "Близькі контакти третього роду".

Багато хто з нас сперечався про те, що являє собою "найкращий автомобіль у світі", і ця суперечка завжди здавалася дещо спрощеною і дурною. Тепер ми можемо категорично підтвердити найкращий інтер'єр автомобіля, такі масштаби, на які Mercedes пішла з новим S-класом. Нікому ще не вдавалося так переконливо поєднувати високі технології з традиційними - хоча й переробленими, якщо не сказати точніше - старомодними уявленнями про розкіш.

Попереду у водія 12,3-дюймовий приладовий дисплей із 3D-функціями, що перемикаються. Доступні два різних типи HUD, більший з використанням доповненої реальності; він проектує анімовані стрілки вимкнення, якщо навігаційна система працює, наприклад, інформація, яка з'являється у вас в полі зору попереду. Інтерфейси можуть відображатися в чотирьох різних формах (непомітний, спортивний, ексклюзивний або класичний) і в трьох режимах (навігація, допомога або обслуговування), за допомогою трекпада можна моментально змінювати дизайни приладової панелі. Повноекранний навігаційний дисплей використовує дані з п'яти камер, п'яти радарів і 12 ультразвукових датчиків для візуалізації положення автомобіля на дорозі в режимі реального часу. На папері все це звучить як рецепт відволікаючого перевантаження, але швидкість, з якою звикаєш до нових зручностей, неймовірна.

Якщо Вам потрібен у прокат Мерседес С класу в Києві, то Ви звернулися за адресою.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.