Оренда найкращих автомобілів від бренду Mercedes-Benz

Оренда Mercedes-Benz разом із компінією Exotic Cars

Ви є фанатом бренду або просто хотіли б особисто спробувати найкращих представників автомобільної індустрії? Компанія Exotic Cars буде рада допомогти вам з вибором авто і наданням послуг з оренди автомобіля! Разом з нашою компанією Ви можете відчути весь комфорт, стиль і ходові якості автомобілів МВ. Ви можете взяти автомобіль в довгострокову (подобову) оренду, замовити автомобіль з водієм, організувати трансфер в будь-який куточок країни або аеропорт, а так само ексклюзивна послуга - погодинний тест - драйв!

Новий Mercedes G500 - яскравий представник свого бренду і один з найбільш впізнаваних автомобілів у світі! Тепер дана модель доповнена всіма необхідними опціями і технічними даними для впевненої динамічної їзди разом з останніми технологіями від концерну Mercedes Benz. Має 4-літровий бензиновий двигун потужністю 422 кінські сили. Завдяки цьому мотору, легендарний Кубик може розганятися до 100 км на годину менш ніж за 6 секунд! Максимальна швидкість - 210 км на годину. Дорожній просвіт - 24 сантиметри. Усі ці характеристики дають змогу повною мірою комфортно пересуватися будь-якими дорогами України та насолоджуватися соковитим рокотом 8-циліндрового мотора.

Відчуйте розкіш початкового рівня від Mercedes-Benz! E-Class має багатий інтер'єр із безліччю технологій безпеки, а також низку двигунів, у яких кожен знайде щось для себе. Інформаційно-розважальні системи. Наші автомобілі Е-Класу з модифікацією E220D комплектуються 2-літровими дизельними двигунами з турбонаддувом потужністю 194 к.с. Цей двигун - чудовий варіант для людей, які хотіли б активно керувати машиною і з доволі низькою витратою пального.

Mercedes-Benz S-Class - лідер в S класі став ще більш технологічним, більш комфортним і банально більшим! Новий дизайн не залишив нікого байдужим, а інтер'єр вже точно підкорив серця мільйонів людей, тому що сідаючи в цей автомобіль ти відчуваєш себе пілотом зорельота! Має м 3.0 дизельний мотор, повний привід, AIRMATIC, активна система допомоги в управлінні, система утримання смуг, Apple CarPlay, Android Auto, USB+, салон білий, підігрів і вентиляція всіх сидінь, роздільний клімат всіх пасажирів і багато іншого.

Mercedes-AMG GT - приголомшливий спортивний автомобіль, дивлячись на який вже одразу стає ясно, що він нікому не поступається на дорозі. Оренда спорткара Мерседес ГТ - це гарний спосіб пізнати справжній витвір мистецтва зі сфери автомобільного дизайну та інженерії, який відрізняється від багатьох інших машин такого класу.

Телефонуйте або пишіть нам, ми допоможемо вам з вибором автомобіля. Нагадаємо, що для постійних клієнтів у нас діє хороша бонусна програма.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.