Оренда позашляховика в Києві

MERCEDES GLS63AMG 5.5 BITURBO в прокат. Скільки альтернативних варіантів можна знайти, якщо вам потрібно орендувати авто в Києві - потужне, велике, яскраве, зручне і розкішне? Насправді, таких позашляховиків не так вже й багато. І один із них - MERCEDES GLS63AMG 5.5 BITURBO, який ви можете взяти напрокат у компанії Exotic Cars Ukraine.

MERCEDES GLS63AMG 5.5 BITURBO - авто, яке завжди в центрі уваги. Головний редактор одного з найпопулярніших у світі журналів CAR порівнює автомобілі з кавовими напоями. MERCEDES GLS63AMG 5.5 BITURBO він описує як подвійну міцну чорну каву з цукром і жирними збитими вершками,- тобто в ньому є все, чого ви очікуєте від розкішного позашляховика.

Комусь MERCEDES GLS63AMG 5.5 BITURBO здасться нарочито зухвалим і навіть вульгарним. Але за помітною зовнішністю лідера в лінійці позашляховиків від німецького концерну ховаються дійсно яскраві параметри. Взявши в оренду в Києві цей автомобіль за ціною від 250$ на день, ви отримуєте 5,5-літровий V8 з подвійним турбонаддувом, 603 кінських сили при 5500 оборотах на хвилину. На вас чекає семиступінчаста автоматична коробка передач, пневматична підвіска з активними стабілізаторами поперечної стійкості. На трьох рядах сидінь з комфортом розмістяться ваші пасажири, яких вельми вразить "нашпигованість" салону електронікою: екрани DVD, масаж на будь-який смак, регулювання сидінь у всіх площинах, інформаційно-розважальна система.

MERCEDES GLS63AMG 5.5 BITURBO - один із небагатьох справді великих автомобілів, за кермом якого буде комфортно як високій людині, так і водієві невеликого зросту. Вам гарантовано чудовий огляд, а численні датчики і камери дозволять легко припаркувати авто навіть на невеликій парковці або столичній вуличці.

Обирайте MERCEDES GLS63AMG 5.5 BITURBO в оренду в Києві, якщо вам потрібен найпотужніший 7-місний автомобіль із максимумом комфорту для кожного вашого пасажира. Він ідеально підійде для ділових зустрічей, поїздок до/з аеропорту, проведення парубочої вечірки або зйомок рекламних роликів для успішних бізнесменів.

Для бронювання MERCEDES GLS63AMG або інших автомобілів у Києві з парку Exotic Cars Ukraine телефонуйте за номером +38 096 6 200 200. Ви також можете написати нам у Viber, Telegram +38 097 011 33 11.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.