Представляємо вашій увазі унікальну можливість орендувати Mercedes-Benz G-class 2021 у Києві!

Представляємо вашій увазі унікальну можливість орендувати Mercedes-Benz G-class 2021 у Києві! Чому унікальна? Тому що, на даний момент автомобіль неможливо протестувати навіть у офіційного дилера! Ця модель вельми популярна в наших краях і черги на купівлю сягають аж до півроку очікування!

Компанія Exotic Cars Ukraine допоможе вирішити Вам будь-які завдання - чи то трансфер, чи то зустріч почесних гостей в аеропорту, чи то весілля, чи то День народження, чи то подорож.

Компанія Exotic Cars пропонує новий Mercedes G500 2021 року в оренду погодинно, подобово або на тривалий термін. Важливо: автомобіль не просто останнього покоління, а новий! І це той рідкісний випадок, коли можна не тільки насолодитися поїздкою на культовому позашляховику, а ще й відчути запах нового автомобіля з автосалону!

Ціна прокату подобово залежить від тривалості оренди, оренда на триваліший термін буде доступнішою і ви отримаєте більший кілометраж виходячи з умов оренди. А так само, можливі й індивідуальні умови для наших клієнтів! Оренда доступна з найкращими водіями, тест-драйв з найкращими інструкторами, які можуть вам підказати плюси і мінуси автомобіля, розповісти про технології, які використовує Mercedes-Benz.

Новий кузов Mercedes-Benz Gelenvagen легко впізнати від свого попередника, відмінності моделі 2021 року, як порівняти зі старим Гелендвагеном, полягають у таких деталях: світлодіодні фари еліптичної форми, заокруглені задні ліхтарі, заокруглені прорізи вікон і кути дверей, нові та ширші передні крила автомобіля.

І хоча зовні Гелендваген зберіг риси попередника, порівняно з попередником це кардинально інший автомобіль - набагато комфортніший і сучасніший, але, як і раніше, надійніший і добре прохідний на будь-яких дорогах.

Новий Mercedes G500 має 4-літровий бензиновий двигун потужністю 422 кінські сили. Завдяки цьому мотору, легендарний Кубик може розганятися до 100 км на годину менш ніж за 6 секунд! Максимальна швидкість - 210 км на годину. Дорожній просвіт - 24 сантиметри. Усі ці характеристики дають змогу повною мірою комфортно пересуватися будь-якими дорогами України та насолоджуватися соковитим рокотом 8-циліндрового мотора.

На додаток до позашляхових характеристик G-класу, інтер'єр являє собою розкішний салон і пропонує більше місця для людей і вантажів, ніж у попередньому поколінні. Стандартні пакети включають 12,3-дюймову повністю цифрову приладову панель, підігрів передніх і задніх сидінь зі шкіряною оббивкою, рульову колонку з регулюванням потужності і трьохзонний автоматичний клімат-контроль. Доповнивши стандартний пакет опціями, покупці можуть насолодитися масажем передніх сидінь із вентиляцією, рульовим колесом із підігрівом, оббивкою зі шкіри наппа та цифровим дисплеєм. Варіанти G manufaktur пропонують найрозкішнішу естетику і дозволяють понад 54 унікальних видів внутрішньої оббивки.

Кожен G-wagen оснащений великим 12,3-дюймовим інформаційно-розважальним дисплеєм, яким здебільшого керують за допомогою поворотної ручки та сенсорної панелі, встановлених на центральній консолі. Поряд із корисними елементами управління на кермовому колесі та голосовими командами система проста у використанні та менше відволікає, ніж альтернативи з важким сенсорним управлінням. Він також стандартно поставляється з Apple CarPlay і Android Auto, а також аудіосистемою Burmester з 15 динаміками і потужністю 590 Вт.

Унікальність і парадоксальність Геліка нового покоління полягає в тому, що на ньому однаково добре поїхати в Карпати, з'їздити на вікенд в Одесу або просто покататися вечірнім Києвом. Купити легенду німецького автопрому може дозволити собі не кожен, а ось оренда нового Геліка подобово або прокат G500 на тривалий термін у Києві - оптимальне рішення на всі випадки життя. Адже саме ця модифікація є оптимальною з точки зору розгону і витрати. За чудової динаміки, новий Гелік у такому виконанні споживає 10-15 літрів бензину.

Взяти на прокат автомобіль Мерседес G-класу можна в компанії Exotic Cars, попередньо зв'язавшись з нами телефоном або приїхавши в наш шоу-рум, розташований у Києві за адресою Кільцева дорога, 22. У нас можлива оренда Мерседес Геленваген G клас 2021 року і прокат Геліка попереднього покоління з водієм або без водія.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.