Свята тільки починаються, встигни порадувати своїх близьких чудовим подарунком!!!

Свята тільки починаються, встигни порадувати своїх близьких чудовим подарунком!!! Компанія Exotic Cars Ukraine Rental надає послуги оренди спортивних і luxury автомобілів на всій території України. В оренду ви можете взяти Dodge Challenger, Mercedes Benz G class, Ford Mustang, Chevrolet Camaro і багато інших відмінних автомобілів. Ми даємо можливість по-справжньому відчути найкращих представників автомобілебудування!

Також, крім подобової оренди Ви можете замовити трансфер по місту або в/з аеропорту, просто взяти авто з водієм або придбати послугу годинного тест-драйву. У більшості випадків автомобілі з нашого списку неможливо взяти на звичайний тест-драйв в автосалоні або дилері, тому дана послуга є ексклюзивною.

Ви можете взяти автомобіль для себе або подарувати незабутні враження своїм близьким. Протягом години клієнт матиме змогу відчути себе за кермом спортивного автомобіля або одного з найкращих представників бізнес-класу, поруч буде присутній інструктор, який може розповісти вам майже все про автомобіль. Хочете купити такий самий? Шукаєте для себе нову мотивацію? Це чудовий привід і можливість!

Короткий список доступних автомобілів, більше на сайті Exotic Cars:

Ford Mustang - культовий понікар, що має зухвалий і хижий вигляд завдяки дворівневій радіаторній решітці-сітці, стильним ребрам жорсткості, зміщеним назад переднім кузовним стійкам і екстремально заниженій лінії даху. Витончений, стрімкий силует Ford Mustang має ідеальні пропорції та поєднує в собі впізнавані елементи стилю ретро з новітніми тенденціями автомобільного дизайну. Ford Mustang 2019 року отримав змінений дизайн і 10-ступінчасту нову АКПП. В іншому автомобіль практично не змінився. Ford Mustang розвиває максимальну швидкість 234 км\год, розганяється до 100 км\год за 5,8 секунди, водночас прекрасно сповільнюється і агресивно, але стійко заходить у повороти. Широкі можливості для любителів швидкості надає двигун EcoBoost, що поєднує високу потужність (317 к.с.) і чудову паливну ефективність.

Dodge Challenger має один із найбільш упізнаваних виглядів. Уже його дизайн говорить про те, що це великий і важкий автомобіль, який грізно заявляє про свою присутність на дорозі. Зовнішній вигляд сучасного Челленджера - це сукупність масивних і грізних форм оригінального масл-кара 1970-х років і сучасних дизайнерських рішень, що застосовуються в автомобілях класу GT (туристичних купе). Наш автомобіль оснащений одним із найпотужніших двигунів - 6,4-літровим V8 потужністю 485 сил. Мотор працює в парі з 5-ступінчастим автоматом (для тих, хто не любить механіку, це важливо), тяга передається на задню вісь - це дарує неповторне відчуття як під час їзди по прямій, так і у віражах. За динамікою масл-кар Додж Челленджер здивує навіть досвідчених - позначку в 100 км/год Dodge Challenger 6.4 на 485 к.с. долає менш ніж за 5 секунд.

Новий Mercedes G500 - яскравий представник свого бренду і один із найбільш упізнаваних автомобілів у світі! Тепер дана модель доповнена всіма необхідними опціями і технічними даними для впевненої динамічної їзди разом з останніми технологіями від концерну Mercedes Benz. Має 4-літровий бензиновий двигун потужністю 422 кінські сили. Завдяки цьому мотору, легендарний Кубик може розганятися до 100 км на годину менш ніж за 6 секунд! Максимальна швидкість - 210 км на годину. Дорожній просвіт - 24 сантиметри. Усі ці характеристики дають змогу повною мірою комфортно пересуватися будь-якими дорогами України та насолоджуватися соковитим рокотом 8-циліндрового мотора.

Mercedes-Benz S-Class - лидер в S классе стал еще более технологичным, более комфортным и банально больше! Новый дизайн не оставил никого раавнодушным, а интерьер уж точно покорил сердца миллионов людей, потому что садясь в данный автомобиль ты чувствуешь себя пилотом звездолета! Имеет м 3.0 дизельный мотор, полный привод, AIRMATIC, активная система помощи в управлении, система удержания полос, Apple CarPlay, Android Auto, USB+, салон белый, подогрев и вентиляция всех сидений, раздельный климат всех пассажиров и многое другое.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.