Використання кабріолета взимку Чому б і так! Розвіюємо міфи

Оренда кабріолета на будь-який смак доступна в компанії Exotic Cars! Ви маєте можливість орендувати найпопулярніші американські авто, такі як Mustang і Camaro з м'яким дахом, а також представників від компанії Mercedes-Benz з дахом, що відкривається!

Погана погода не стане на заваді для отримання чудових і незабутніх вражень від кабріолета разом із компанією Exotic Cars Ukraine! Як? Давайте поділимося з вами своїми думками з цього приводу.

Міф перший і найпоширеніший. Кабріолет взимку? Це ж холодно як на вулиці? Ні! І якщо в кабріолеті з жорстким верхом начебто тепло, то в авто з м'яким дахом чомусь має бути холодно. Це не так, якщо в автомобілі є піч і вона працює, то холодно не буде за будь-яких погодних умов! Адже ви використовуєте кліматичні установки свого автомобіля під час холодних зимових вечорів? Ось і тут так само, всього лише варто виставити потрібну температуру і вуаля!

Але якщо більш серйозно, то тканина тенту багатошарова і містить прогумований шар, який запобігає потраплянню до салону опадів і повітряних потоків.

Тканина даху призначена для експлуатації за будь-яких погодних умов. Сніг з даху можна прибирати звичайною щіткою, яку ви використовуєте під час чищення свого автомобіля з жорстким дахом.

Однак є поради, які допоможуть вам більш комфортно використовувати кабріолети взимку, а саме: відкривати і закривати дах варто в теплі і давши самому автомобілю нагрітися трохи, так само варто пам'ятати про те, що ззаду в даху скло пластикове і йому теж варто нагрітися трохи перед складанням, тому що воно банально може лопнути.

Також, у всіх авто передбачені спеціальні захисти від вітру (віндшоти і віндблокери), системи повітряного шарфа (які не випускають тепле повітря з автомобіля під час поїздок) і додаткові дефлектори.

Хочете поділимось цікавим спостереженням? Де ви думаєте найбільша кількість кабріолетів взимку? Єгипет? Таїланд? ОАЕ? Ні! Навпаки дуже спекотні клімати не є придатними для використання цього виду транспорту.

Кабріолет не безпечний під час ДТП? Зовсім ні! На даному рівні розвитку технологій у сфері автомобілебудування звичайні автомобілі і кабріолети майже зрівнялися з безпеки!

Безсумнівно, кабріолети приємніші влітку, але не варто собі відмовляти в отриманні прекрасних нових вражень! Оренда кабріолета в Києві Exotic Cars Ukraine!


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.