Встигни використати знижку на всі кабріолети до кінця грудня цього року -25%!

Знижка на всі кабріолети до кінця грудня цього року -25%!!!

Сьогодні наша компанія хотіла б поділитися з вами чудовою новиною! До кінця грудня ми пропонуємо всім нашим клієнтам використовувати знижку на кабріолети -25%. Ця чудова пропозиція поширюється на такі автомобілі: Chevrolet Camaro RS 3.6, Ford Mustang SE 2.3 і Jaguar F-Type 3.0 Supercharger. Думаєте вже пізно або кабріолети непридатні для використання на початку зими? На ці запитання ми відповіли в попередньому пості, а також розвіяли міфи про використання кабріолетів взимку! Користуйтеся, даруйте найкраще та отримуйте незабутні враження разом із послугою оренди авто в Києві від компанії Exotic Cars Ukraine! Усіх із прийдешніми святами!

Коротко про акційні автомобілі:

Chevrolet Camaro - яскравий представник американських культових понікарів і відмінний вибір для тих, хто мріє підкорити автостради або справити яскраве враження на оточуючих людей. У компанії Exotic Cars Ukraine ви можете орендувати цей легендарний кабріолет для урочистих або офіційних заходів, трансферів з аеропорту або в інші міста, а також для поїздок із друзями або романтичних зустрічей у Києві. Chevrolet Camaro має помітний, майже футуристичний зовнішній вигляд: притиснутий до дороги, "м'язистий" і потужний автомобіль з безліччю граней, солідними колісними арками, складною формою капота, що відображає величезну кількість відблисків. Кабріолет поєднує класику і сучасні традиції дизайну, виготовлений з підвищеною увагою до деталей. Насамперед це стосується затишного і водночас розкішного салону: масивні важелі управління з хромованою обробкою, преміальне оздоблення елементів салону зі шкіри, стильна приладова панель зі світлодіодним підсвічуванням. Кабріолет оснащений 3,6-літровим бензиновим двигуном, потужністю 335 к.с., цей атмосферний двигун у зв'язці зі своєю коробкою дає чудові емоції водієві та пасажирам авто! Оренда кабріолета Chevrolet Camaro в Києві!

Ford Mustang - культовий понікар, що має зухвалий і хижий вигляд за рахунок дворівневої радіаторної решітки-сітки, стильних ребер жорсткості, зміщених назад передніх кузовних стійок і екстремально заниженої лінії даху. Витончений, стрімкий силует Ford Mustang має ідеальні пропорції та поєднує в собі впізнавані елементи стилю ретро з новітніми тенденціями автомобільного дизайну. Ford Mustang 2019 року отримав змінений дизайн і 10-ступінчасту нову АКПП. В іншому автомобіль практично не змінився. Ford Mustang розвиває максимальну швидкість 234 км\год, розганяється до 100 км\год за 5,8 секунди, водночас прекрасно сповільнюється і агресивно, але стійко заходить у повороти. Широкі можливості для любителів швидкості надає двигун EcoBoost, що поєднує високу потужність (317 к.с.) і чудову паливну ефективність. Коробка автоматична, десятиступінчаста, задня підвіска - незалежна. Автомобіль вийшов дуже комфортний попри спортивне коріння. Ford Mustang можна використовувати повсякденно, без жодного дискомфорту. Енергоємна підвіска легко справляється з Київськими дорогами.

Jaguar F-Type - цей родстер має незабутній екстер'єр. Ви впізнаєте Jaguar F-Type з тисячі автомобілів. Цей кабріолет створений дарувати людям емоції, як оточуючим, так і тим яким пощастило сісти за кермо цього породистого спорткара. Тяговитий, турбований мотор підхоплює Вас на будь-якій швидкості. Чітко працює 8-ступінчаста АКПП. Автомобіль відгукується миттєво на натискання акселератора, вихлоп супроводжує Вас упродовж усієї подорожі, ви відчуваєте цей автомобіль, отримуєте від нього величезне задоволення від керування - автомобіль від якого кайфуєш. Так, він не володіє видатними показниками, можливо, він не такий швидкий і від 0-100 км год розганяється лише за 5 секунд, але його харизма - це ніщо!!! М'який дах за лічені секунди ховається за спинку і Ви мчите вже без даху, насолоджуючись нічним Києвом. Але все це на хороших дорогах. Автомобіль досить жорсткий і на ньому не дуже комфортно пересуватися по поганій дорозі - тому ми по праву вважаємо його автомобілем вихідного дня.

Також, ці автомобілі можна випробувати за допомогою послуги "Тест-драйв на годину", ціни від 100 до 150$ за годину!!! Ви зможете особисто сісти за кермо авто і випробувати його або подарувати сертифікат близькій людині на майбутні свята з можливістю його використовувати цілий рік після покупки!


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.