Аренда Корвет перед покупкой

Американський спортивний автомобіль CHEVROLET CORVETTE - втілення швидкості та елегантності. Він виробляється з 1953 року в двомісному варіанті із заднім приводом, може мати дах, що опускається. Цю машину різних років випуску можна часто зустріти в гаражах колекціонерів американського автопрому.

Джефф Цуршмейде - американський журналіст, який багато років пропрацював у журналі Corvette Market і знає буквально все про корвети, попереджає охочих придбати легендарну модель з рук. Не залежно від віку машини, перевірте її з механіком, який знає нюанси експлуатації таких авто. Реставрований спорткар має бути сертифікований NCRS на території США. Якщо ви плануєте відновлювати стару модель в Україні, то одразу шукайте людину, яка працює зі скловолокном, з якого виконаний кузов.

Купівля або оренда Corvette в Україні: за і проти

Ви прийняли рішення купити старий або новий Корвет? Напевно його обслуговування та утримання вас не ускладнить. Але ось українські дороги погано призначені для спорткарів із низьким кліренсом і вузькими шинами. І це головна причина, чому перед купівлею авто ми рекомендуємо взяти його в оренду і самостійно оцінити їзду вулицями Києва. Часто після пробної поїздки водії відмовляються від ідеї придбання спортивної машини в особистий гараж, віддаючи перевагу чомусь більш практичному. А для того щоб знову відчути швидкість і маневреність, ви завжди можете звернутися в Exotic Cars Ukraine і взяти Корвет напрокат у Києві.

Переваги оренди Корвета перед купівлею:

автомобіль завжди в ідеальному стані;

ви не витрачаєте жодної гривні на ремонт і техобслуговування;

машина, яка потрібна кілька разів на рік, не простоює в гаражі, займаючи місце;

суттєві знижки на прокат Корвета по Києву понад 1 добу.

Якщо ви сумуєте за швидкістю, хочете справити враження на кохану людину або ділового партнера, зробити карколомну фотосесію або зняти рекламний ролик, стильний Корвет напрокат від Екзотик Карс Україна - до ваших послуг. Взяти в оренду Корвет без водія можуть ті, кому вже виповнилося 25 років, а досвід водіння становить від 5 років. Заставна вартість - 4000$.Американський спортивний автомобіль CHEVROLET CORVETTE - втілення швидкості та елегантності. Він виробляється з 1953 року в двомісному варіанті із заднім приводом, може мати дах, що опускається. Цю машину різних років випуску можна часто зустріти в гаражах колекціонерів американського автопрому. Джефф Цуршмейде - американський журналіст, який багато років пропрацював у журналі Corvette Market і знає буквально все про корвети, попереджає охочих придбати легендарну модель з рук. Не залежно від віку машини, перевірте її з механіком, який знає нюанси експлуатації таких авто. Реставрований спорткар має бути сертифікований NCRS на території США. Якщо ви плануєте відновлювати стару модель в Україні, то одразу шукайте людину, яка працює зі скловолокном, з якого виконаний кузов. Купівля або оренда Corvette в Україні: за і проти Ви прийняли рішення купити старий або новий Корвет? Напевно його обслуговування та утримання вас не ускладнить. Але ось українські дороги погано призначені для спорткарів із низьким кліренсом і вузькими шинами. І це головна причина, чому перед купівлею авто ми рекомендуємо взяти його в оренду і самостійно оцінити їзду вулицями Києва. Часто після пробної поїздки водії відмовляються від ідеї придбання спортивної машини в особистий гараж, віддаючи перевагу чомусь більш практичному. А для того щоб знову відчути швидкість і маневреність, ви завжди можете звернутися в Exotic Cars Ukraine і взяти Корвет напрокат у Києві. Переваги оренди Корвета перед покупкою: автомобіль завжди в ідеальному стані; ви не витрачаєте жодної гривні на ремонт і техобслуговування; машина, яка потрібна кілька разів на рік, не простоює в гаражі, займаючи місце; суттєві знижки на прокат Корвета по Києву понад 1 добу. Якщо ви сумуєте за швидкістю, хочете справити враження на кохану людину або ділового партнера, зробити карколомну фотосесію або зняти рекламний ролик, стильний Корвет напрокат від Екзотик Карс Україна - до ваших послуг. Взяти в оренду Корвет без водія можуть ті, кому вже виповнилося 25 років, а досвід водіння становить від 5 років. Заставна вартість - 4000$.


Created on Oct 24, 2023 in News
Last updated on Oct 24, 2023