Дальні поїздки у взятому напрокат кабріолеті

Поки кордони закриті: найкрасивіші дороги України

Далекі поїздки у взятому напрокат кабріолеті

Поширення коронавірусу 2020 року внесло свої корективи в планування відпусток і подорожей. Поки закриті кордони країн і авіасполучення, ми пропонуємо звернути увагу на рідні простори, де теж багато цікавих і захопливих місць. Візьміть в оренду кабріолет у Києві та зробіть незабутню поїздку "з вітерцем" наймальовничішими дорогами України.

Взявши напрокат кабріолет, відвідайте ділянку Новоірпінської траси (Р30) від Новобіличів, які територіально належать столиці, до Ірпеня. Вона невелика, всього 11 кілометрів. Дорогу було прокладено 2012 року серед соснового лісу Святошинського району, і донині вона зберігається у відмінному стані.

Якщо взяти в оренду кабріолет і виїхати з Києва в бік Одеси автодорогою М-05, або, як її називають, Одеською трасою, то тут на вас теж чекає багато цікавого. Дорога проходить здебільшого полями, що простягаються до горизонту. Якщо вашою кінцевою точкою подорожі стане знаменитий Букинський каньйон, то ви проїдете колоритними селами, побачите греблю і першу українську ГЕС.

Автодорога М-06 веде з Києва до Чопа. Її протяжність - 864 км, і не вся вона ідеально підходить для їзди на кабріолеті. Але біля столиці це прекрасна траса для тих, хто хоче покататися з вітерцем. Лише за 20 кілометрів від міста розташована кіностудія Victoria Film Studios, на тлі якої ви зробите чудові фотографії. А ще за 10 хвилин їзди зазирніть у зруйновану, але все ще мальовничу садибу барона фон Мекка, збудовану в 19 столітті.

Ще одна красива дорога поруч із Києвом проходить від Димера до Сухолуччя, а потім повертає на Страхолісся. Ця ділянка цікава для водіння і зачіпає як берег Київського водосховища, так і Дніпровсько-тетерівський заповідник на Київському морі.

Візьміть в оренду кабріолет в Exotic Cars Ukraine, щоб вирушити в подорож найкрасивішими дорогами своєї країни. Телефонуйте +38 096 6 200 200, пишіть, щоб орендувати гоночний спорткар, кабріолет або потужний позашляховик.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.