Оренда TESLA MODEL X100D у Києві

Хочете сісти за кермо топового електрокара, щоб випробувати, що нова еволюція автомобілів привнесла у світ водіння? У компанії Exotic Cars Ukraine ви можете взяти в оренду Tesla X100D у Києві.

Tesla Model X - це оригінальний розкішний електромобіль, що вміщує до 7 осіб. Model X має характеристики і можливості седана Model S, але в більш практичному кузові. Відмінним штрихом дизайну є двері "Falcon Wing", які у відкритому стані надають позашляховику неповторного вигляду.

Tesla Model X має найшвидше прискорення серед усіх електрокарів-позашляховиків на дорозі - її розгін від 0 до 100 км/год за 2,9 секунди. Модель, яку ви можете взяти у нас напрокат у Києві, має акумулятор на 100 кВтг, що забезпечує реальний запас ходу в 450 кілометрів на одній зарядці. А максимальна швидкість становить 250 км/год. Електромобіль також здатний заряджатися на високій швидкості (до 120 кВт). Model X до 170 кілометрів миль за 15 хвилин у будь-якому місці, де встановлена зарядка Supercharger.

Оренда електромобіля Tesla X100D в Exotic Cars Ukraine

Орендувати Tesla X100D у Києві - це шанс взяти напрокат по-справжньому унікальний автомобіль. У нього практичність мінівена, стиль типового позашляховика і характеристики найкращого спорткара!

Ось лише деякі з переваг Tesla X:

Продуктивність: набагато нижчий центр тяжіння збільшує крутний момент під час обгону навіть із 7 дорослими і всім багажем. Tesla може розганятися від 0 до 100 кілометрів на годину швидше за будь-який інший позашляховик і багатьох спортивних автомобілів. Плюс 0% вихлопних газів.

Керованість: його стандартна система повного приводу з двома двигунами дає більше потужності на передні і задні колеса. Підвіска запрограмована за допомогою електроніки для зміни жорсткості або м'якості їзди залежно від дорожнього покриття, що особливо актуально для українських доріг.

Акумулятор: модель X постачається із зарядним кабелем, який підходить для заряджання в громадських місцях. У вас не буде проблем із тим, як "заправити" вашу Теслу.

Комфорт і дизайн: у Model X можуть з комфортом розміститися до 7 дорослих. Його задні пасажирські двері, виконані у вигляді "крил сокола", полегшують доступ до 2-го і 3-го ряду задніх сидінь. Ці крила також можуть полегшити паркування, оскільки у вас буде більше місця, щоб відкрити двері в обмеженому просторі.

Обирайте стильний кросовер преміум-класу напрокат у Києві від EXOTIC CARS і насолоджуйтеся поїздкою в будь-яку пору року.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.