Представлено новий електромобіль Mercedes EQE і AMG EQE

Mercedes-Benz представив новий електромобіль EQE та AMG EQE

EQE - це абсолютно новий електричний седан, який поєднує в собі безліч технологій від над-розкішного EQS у меншому та дешевшому корпусі. У цьому сенсі він є альтернативою подібним Tesla Model S, хоча його запас ходу в 410 миль. Звучить непогано? Що ж, ось усе, що вам потрібно про це знати.

Новий Mercedes EQE дуже схожий на більший EQS. Візуально фари трохи коротші, і у них є більш незграбні денні ходові вогні, але заглушена пластикова решітка так само дуже схожа, як і повітрозабірники з кожного боку бампера.

Якщо ви думали, що EQE зовні має такий самий вигляд, як EQS, почекайте, поки не потрапите всередину - він має майже такий самий вигляд, як новий ультра-розкішний електромобіль Mercedes. Добре, є кілька відмінностей. Кермо нове, сидіння з іншою прострочкою, але не більше того …

Колісна база EQE (відстань між передніми і задніми колесами) на 90 мм менша, ніж у EQS, але його кабіна на 80 мм довша, ніж у звичайного седана E-Class, тож усередині він все одно має здаватися дуже просторим. У плечах на 27 мм більше місця, ніж у цій машині, а сидіння на 65 мм вище, щоб забезпечити більшу опору для ніг.

Але є проблема для тих хто полюбляє повозити мішки з картоплею у своєму преміальному електромобілі. 430-літровий багажник EQE приблизно на 110 літрів менший, ніж багажник у седані E-класу - це навіть на 25 літрів менше, ніж багажник у седані C-класу.

Mercedes EQE в стандартній комплектації поставляється з інформаційно-розважальною системою з двома екранами, як і в EQS початкового рівня, з 12,3-дюймовим дисплеєм для водія і 13-дюймовим сенсорним екраном на приладовій панелі.

Ви не можете зарядити його так швидко, як батареї у більшому EQS. Цей автомобіль сумісний з потужними швидкими зарядними пристроями на 200 кВт, які можуть збільшити запас ходу майже на 190 миль всього за 15 хвилин. EQE обмежений швидкими зарядними пристроями потужністю 170 кВт, але вони все одно можуть збільшити ваш запас ходу на 155 миль за той самий час.

Компанія Mercedes не особливо багато говорила про характеристики нового EQE, але підтвердила, що першою виставить на продаж задньопривідну модель 350. Він використовує один двигун ззаду, який розвиває 292 к.с. і 530 Нм крутного моменту. Mercedes EQE має безліч функцій, які повинні зробити водіння дуже розслаблюючим. По-перше, Mercedes покрив усі батареї та мотори спеціальною піною, щоб нейтралізувати шум і вібрацію, і налаштував корпус EQE, щоб зменшити шум вітру, як і більший EQS.

Новий Mercedes EQE, ймовірно, надійде в продаж у 2022 році. Mercedes ще не сказав, скільки він коштуватиме, але він, ймовірно, обійдеться вам приблизно так само, як висококласний Mercedes E-Class, приблизно з 83 000 доларів. Є шанс, що Mercedes зможе привезти до Великої Британії тільки дорожчі автомобілі з більш високими характеристиками (як це було з EQS), що може обійтися вам приблизно в 110 000 доларів.


Створено 24 жовт. 2023 р. в Новини
Останнє оновлення 24 жовт. 2023 р.